Spoštovani starši,

v soboto bo čistilna akcija potekala v skupinah, v katere so učenci razvrščeni glede na ulico oz. kraj bivanja. Vsaka skupina ima drugo zbirno mesto, na katerem se učenci in njihovi spremljevalci zberejo ob 9.00. Zbirna mesta so navedena na sledeči povezavi (zbirna mesta). Po končanem delu so vsi udeleženci akcije vabljeni na malico, ki jo pripravlja Krajevna skupnost, in sicer pred gasilnim domom v Šmarju. Prosimo, da se pogovorite, ali se bo otrok udeležil skupne malice oz. kako bo prišel domov, saj bodo te informacije zbirali učitelji že na zbirnem mestu.

V soboto ni organiziranih šolskih prevozov, zato lahko učenci zaključijo z akcijo blizu doma (da se domov vrnejo peš) oz. za prevoz od gasilskega doma po 12.00 poskrbite starši.

Če se še kdo želi priključi akciji, naj se prijavi v tajništvu šole oz. pride kar na zbirno mesto, kjer se bo priključil ostalim spremljevalcem.

Hkrati bosta v šoli potekali delavnica praznične peke, na katero ste lepo povabljeni, in izdelava peskovnika.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje ob prvi izvedbi čistilne akcije, za dodatne informacije pa, prosimo, pokličite v tajništvo šole. Računamo, da nam bo v soboto po deževnem tednu posijalo sonce.

Vodstvo šole

(Visited 10 times, 1 visits today)
Dostopnost