Spoštovani starši,

obveščamo vas, da se je po navodilih MIZŠ na šoli že organizirala priprava toplega obroka – kosila za učence, ki imajo subvencionirano šolsko kosilo (ga prejemajo brezplačno v skladu z veljavno odločbo).

Vodstvo šole je ob tem sklenilo, da se možnost priprave toplega obroka – kosila ponudi tudi vsem ostalim učencem naše šole in njihovim družinam. Posamezni starši oz. družina lahko naroči poljubno število obrokov. Cena pripravljenega obroka ob tem znaša:

  • 2,20 € za učence od 1. do 5. razreda,
  • 2,45 € za učence od 6. do 9. razreda in
  • 4,10 € za odrasle.

Učenci oziroma njihovi starši topli obrok prevzamejo sami na šoli, in sicer na zadnjem vhodu s parkirišča.

Obroke se bo izdajalo od ponedeljka do petka med 12. in 13.30 s pričetkom v torek, 17. 11. 2020. Obroki bodo pakirani v posode za enkratno uporabo, ki je plačljiva (cena posode je cca. 20 centov).

V kolikor bi želeli koristiti možnost prevzema kuhanega toplega obroka na šoli, nam to čimprej pisno sporočite na elektronski naslov darinka.zupancic@guest.arnes.si ali preko spletnega obrazca (https://forms.gle/21L4aPnYAdhEMt7p8) do petka, 13. 11. 2020, do 20.00. Naknadna prijava je prav tako mogoča.

Prijava na obrok velja do pisnega preklica. V kolikor se želite odjaviti od naročila, morate to obvezno sporočiti v tajništvo šole, sicer se bo štelo, da obroke prejemate še naprej in bo to zaračunano na položnici v prihodnjem mesecu. Prav tako pravočasno odjavite obrok, v kolikor ga občasno ne boste mogli/želeli prevzeti, sicer se vam ga bo zaračunalo po polni ceni. Plačilo po položnici.

Z mislijo, da bodo tako vaše vsakodnevne obveznosti in skrbi s tem vsaj nekoliko olajšane, vas lepo pozdravljamo.

Vodstvo OŠ Šmarje – Sap

(Visited 190 times, 1 visits today)
Dostopnost