Od 5. do 9. marca 2018 smo bili šestošolci v šoli v naravi, kjer smo smučali v Kranjski Gori, prebivali pa smo v Hotelu Rute.

Vsi smo se imeli dobro in smo uživali, saj smo imeli okusno hrano in lepo urejene sobe. Na smučišču smo bili po štiri ure na dan, tam smo se vsak dan naučili bolje smučati in se tudi pobrati. Kljub padcem je bilo vsak dan zabavno. Še zlasti zabavno je bilo ob popoldanskih dejavnostih, ki so bile na primer tek na smučeh, plavanje v bazenih in pohod. Vsak večer smo imeli tudi zabavne večere, kjer smo se vsak dan igrali različne igre v skupinah. Zadnji dan smo imeli tekmovanje v slalomu. Ob vseh zanimivih aktivnostih nam je teden zelo hitro minil.

Zaradi lepe izkušnje se že zelo veselimo naslednje šole v naravi in pa naslednjega smučanja, kjer se bomo naučili še bolje smučati.

Sara Skubic, 6. b

V ponedeljek, 5. 3. 2018, smo se učenci 6. razredov odpeljali v Gozd Martuljek v Kranjski Gori. Ko smo prispeli tja, smo odnesli stvari iz avtobusa, nato pa je sledila razdelitev sob. Po kosilu smo odšli smučat. Imeli smo preizkus, nato pa smo se razdelili v štiri skupine: dve boljši in dve slabši. Po smučanju smo vsi utrujeni odšli nazaj v hotel na večerjo. Po večerji smo imeli razne aktivnosti, in sicer družabne igre, glasbeni kviz, obnašanje na smučišču in žreb štartnih številk. Po druženju smo imeli čas za igro in gledanje televizije. Ob 21.30 pa smo morali ugasniti luči in smo odšli spat. Zjutraj smo se zbujali ob 7.30. Po zajtrku smo se odpeljali na smučišče in smučali do 13.00. Po kosilu smo imeli popoldanske aktivnosti, na primer pohod in sankanje, tek na smučeh in plavanje. V sredo smo se odpravili v središče Kranjske Gore in tam smo smučali do petka. Okoli 11. ure smo imeli odmor, ki je trajal 30 minut. V petek smo imeli tekmo že zelo zgodaj, po njej pa smo odšli nazaj v hotel. Nazadnje je sledila podelitev diplom, nato pa smo se odpeljali domov, kjer so nas pričakali starši. Naša šola v naravi je bila pravo doživetje.

Neja Smrekar, 6. b

(Visited 103 times, 1 visits today)
Dostopnost