Select Page

Jedilnik

DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK,
29. 5.
Tunin namaz (R,M),
*bio kruh (G),
koruza,
*eko breskov sok.
Gobova kremna juha (G, M, Z),
*eko pirini rezanci s sojinim
drobljencem (G, S),
solata po izbiri, voda.
Sadni jogurt (M),
pisani kruh (G).
TOREK,
30. 5
.
Hamburger,
kajzerica (G),
kečap, majoneza (M),
limonada,
solata.
Grahova juha (G, Z),
piščančja/zelenjavna tortilja
s kislo smetano in načo sirom
(G, M, VB, Z),
solata po izbiri,
voda.
Riževi vaflji,
grozdje.
SREDA,
31. 5.
Marmelada, maslo (M),
črni kruh (G),
kakav (M),
*eko jabolko.
Špinačna juha (G, Z),
bulgogi (goveje pečeno meso,
riž, solata po izbiri,
voda.
Sirov polž (G, M, J),
rukola.
ČETRTEK,
1. 6.
Sendvič s *šunko (G),
olive,
sok.
Zelenjavna juha (G, VB),
puranje kocke v smetanovi
omaki (G, M),
rženi njoki (G),
solata po izbiri, voda.
Maslena štručka
(G, M, J),
ananas.
PETEK,
2. 6.
Čokoladne kroglice (G),
mleko (M),
melona.
Ričet z mesom/brez (G, VB, Z),
kruh Zdravko (G),
banana split s sladoledom
in smetano (M),
voda.
Krekerji (G),
100% sok.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 33.765 times, 49 visits today)
Dostopnost