Vabimo vas na ogled glasbene pravljice o šoli in potovanju v času, ki bo na odru zadnjič zaživela v petek, 25. maja 2018, ob 18.00 v Družbenem domu v Šmarju.

Tudi to je šola-la je avtorsko delo mentorice osnovnošolske igralske zasedbe, Barbare Struna, ki nagovarja k premisleku o pomenu šolstva za mlade in njihove najbližje. Kratka slika potovanja v času je primerna za občinstvo vseh starosti ter nas s preprosto zasnovo dramskega besedila in izvirno glasbo Lovra Freliha v izvedbi Mladinskega pevskega zbora OŠ Šmarje – Sap pod vodstvom Nives Kemperle odpelje v svet mladostniške razigranosti, sreče in solz. Je šola včasih in danes res samo red, ki diši po zatohlem in ne pušča prostora za smeh? Morda, a dokler je na svetu pesem, mila in polna razvedrila, se bo v šoli vsakič znova znašel še en -la.

Predstavi se bo na zadnji uprizoritvi pridružil Moški pevski zbor Šmarje – Sap, ki bo s pesmijo in igro obogatil nastop mlade igralske zasedbe.

Zasedba vlog: Natalija Marija Trontelj, Eva Vilar, Inja Divjak, Žan Luka Debeljak,  Urban Bogme, Tilen Strah, Miha Jozelj, Jakob Petak, Katarina Kovačič, Maša Nuhanovič

 

Vljudno vabljeni!

(Visited 28 times, 1 visits today)
Dostopnost