V četrtek, 21. 11. 2019, je v Brinju potekalo občinsko tekmovanje v malem nogometu za starejše učence. Učenci naše osnovne šole so med tremi ekipami osvojili 2. mesto in se s tem uvrstili na medobčinsko tekmovanje v Stično.

Na prvi tekmi so učenci OŠ Louisa Adamiča nadigrali OŠ Brinje s 5 : 0. Na drugi tekmi so se naši fantje spopadli z OŠ Louisa Adamiča in remizirali s 3 : 3. Po začetnem šoku, ko so nasprotniki zadeli dvakrat v prvih treh minutah, so se fantje zbrali in do polčasa z dvema goloma ujeli priključek, a so na odmor s prednostjo 3 : 2 vseeno odšli nasprotniki. V drugem polčasu smo spremljali odprto igro na obeh straneh, večkrat sta se izkazala oba vratarja. Izenačenje je prišlo iz odbitka po kazenskem strelu. Na tretji tekmi so naši fantje samoiniciativno prevzeli vlogo favorita, kar bi se jim lahko maščevalo. Kljub veliko priložnostim žoga ni želela v gol mimo zelo razpoloženega vratarja, trikrat se je zatresla tudi vratnica. Igralci OŠ Brinje so bili ob manjši nezbranosti naše obrambe blizu zadetka, ki bi jih popeljal v nadaljnje tekmovanje. V drugem polčasu se je mreža le zatresla z močnim in natančnim strelom v dolgi kot iz strani. OŠ Šmarje – Sap : OŠ Brinje – 1 : 0.

Postava: Jure Černe, Dario Dajović, Urh Perme, Eman Dizdarević,  Matic Obrč, Miha Mehle, Val Zabukovec, Tristan Zavodnik, David Pejić, Miloš Pantič, Timotej Jug in Enej Juvan.

Fantom iskreno čestitamo!

Besedilo in fotografije: Rok Voroš

(Visited 138 times, 1 visits today)
Dostopnost